Från Broadway till Duvemåla

Älskar du musikaler så är denna föreställning, Från Broadway till Duvemåla ett måste för dig. Du hittar några av dagens stora musikalstjärnor och populära Svenska artister så kommer du att få en upplevelse utöver det vanliga.BroadwayDe som medverkar är bland annat Laila Adèle. Viktoria Tocca. Jesper Tydén. Jan Ammann, Daniel Sjöberg och Linda Holmgren, för full koll på föreställningarna och medverkande så hittar du info på deras egna webbsajt.Den har fått lysande kritik från pressen och nu är den på gång och under mars och april 2017 så ger de sig ut på en två månaders konsertturné. Här har du hela turnéplanen:

  • 17 mars – Göteborg  Stora Teatern. njut av föreställningen på en av Göteborgs klassiska scener Stora teatern.
  • 18 mars – Karlstad Congress Culture Centre. En av nordens största kongress och mötesanläggningar där nöjen och konferenser möts i en modern anläggning.
  • 19 mars – Stockholm Cirkus och Scandiascenen. På klassisk mark på Djurgården ligger Cirkus där många legendariska artister och grupper har uppträtt.
  • 24-25 mars – Malmö Slagthuset. Då den 24 nästintill blev utsåld på en gång så blev det en extra konsert inlagd den 25 mars till alla Malmöbors glädje.
  • 31 mars – Karlskrona Konserthusteatern. 2002 så fick konserthuset sig en ordentlig genomgång och moderniserades, idag så huserar det många tillställningar i konserthuset.
  • 7 april – Skövde Stadsteatern. Stadsteatern i Skövde erbjuder ett stort urval av olika teater, musik och andra uppsättningar. Den används också som konferenslokal.
  • 8 april – Norrköping Louise De Geer Konsert & Kongress. Boka din biljett idag och passa även på att boka boende på ett av stadens vackraste hotell i Norrköping, Grand Hotell.
  • 21 april – Örebro Konserthus. Här samlas kammarmusik, stand-up och musikaler på samma scen, konserthuset fylls varje vecka av musik av olika karaktär och den 21 april är det musikalmusik som fyller lokalen.
  • 23 april – Falun Kulturhuset tio14. Faluns Folkets Hus blev 2104 Kulturhuset Tio 14 och här kan man uppleva teater, musik och arrangemang av olika slag för alla åldrar.
  • 28 april – Östersund Storsjöteatern. Med en underbar teatersalong så kan Storsjöteatern erbjuda föreställningar i skiftande karaktärer, beläget vid Stortorget i Östersund så finns det möjlighet till att avsluta kvällen på något av de andra nöjeslokaler som finns i staden.

Med reservation att något kan förändra i spelplanen för dessa datum.

Turné 2018

Uppdatering av Från Broadway till Duvemåla och dess turné under 2018 från och med den 12 april 2018 så startar turnén i Karlskrona och deras konserthus, vidare så går det genom landet med stopp i Ängelholm, Ystad, Växjö, Västerås, Uppsala, Bollnäs, Skellefteå, Kramfors, Falun, Östersund, Umeå, Borås för att avslutas i Kristianstad den 29 september 2018. Se till att boka din biljett redan idag om du inte redan gjort det.